مناجات با امام زمان(عج) در ایام فاطمیه؛
مداحی دلنشین محمود کریمی با عنوان راهی شده در رثای حضرت زهرا(س)
دانلود فایل صوتی:
مناجات با امام زمان(عج) در ایام فاطمیه؛
دانلود فایل صوتی:
هیچ عاشقی نیست که شرمسارِ نگون بختی خویش نباشد
و هر سپیده، تلخی غیبتت را نچشیده باشد
و در غروبِ نیلگون هر روز، شقایق انتظار را نچشیده باشد.
آنکه راه، غبار خستگی بر رویش نشاند و چشم، اشک را با خاک بر گونهاش درآمیخت
و نو به نو، خود را از خاک انتظار بنا کرد.
پرسش و پاسخ(42)
دانلود کلیپ (حجم: 7MB)
پاسخ:
مرحوم استاد علامه طباطبایی تابستان ها به مشهد مشرف می شدند، و معمولشان این بود که پنجشنبه ها و جمعه ها از ساعت 9 تا 11 می نشستند، و مردم به دیدنشان می رفتند. هرکس هر سؤالی داشت می پرسید، و جواب می شنید، و البته گاهی با لهجه ای شیرین می فرمود: نَمی دانم.
در یکی از این روزها خدمتشان بودم. دیگران هم بودند. کسی گفت که امام زمان علیه السلام را به هیچ وجه نمی توان ملاقات کرد. ایشان چیزی نفرمود. چند دقیقه ای مجلس به سکوت گذشت. بعد ایشان شروع به صحبت کردند، و گفتند: مشایخ ما می فرمودند: آیت الله میرزا ابوالقاسم قمی به عتبات مشرف شده بود. ناگزیر دید و بازدید انجام می شد. آیت الله سید محمد مهدی بحرالعلوم که مرجعیت درس و تدریس نجف را به عهده داشت، به دیدن ایشان آمد. چند روزی گذشت. میرزا می خواست به بازدید ایشان بیاید. وقتی را انتخاب کرد که در محضر ایشان کمتر کسی باشد. در این مجلس بعد از گفتگوها و تعارفات رسمی میرزا به ایشان گفت: آقا مراتب و مقامات معنوی شما قابل انکار نیست، و اخبار آن عالم گیر است بنابراین شما چیزی را انکار نکنید. فقط برای ما بفرمایید که چطور شد؟ کی شد؟ چه جور شد که شما به این مقامات رسیدید؟
امام دوازدهم شیعیان، در شرایطی به امامت رسید که سالهای زیادی از رحلت پیامبر(صلی الله علیه و آله) میگذشت و پس از انحرافی که در امر جانشینی پیامبر(صلی الله علیه و آله)، بلافاصله پس از رحلت ایشان، صورت گرفته بود، یازده امام پیشین همواره برای اجرای رسالت پیشوایی خویش در جامعه اسلامی با شرایط سخت و پیچیدهای مواجه بودند. به عبارت دیگر جامعه در عصر امامان پیشین، درک و دریافت شایستهای از جایگاه والای معصومان(علیهم السلام) نداشت.
انقلاب ما «انفجاری عظیم»1، «اعجاز بزرگ قرن»2، «مائد بزرگ آسمانی»3، «نصرت اعجازآمیز اسلام بر کفر»4، «تحف خدای تبارک و تعالی از عالم بالا»5 و «جرقه و بارق الهی»6 است.
انقلاب ما «اسلامی»7، «شکوهمند»8، «بزرگ»9، «بینظیر»10، «نمونه»11، «منحصر به فرد»12، «متکی به معنویات و خدا»13، «بدون اتکا به شرق و غرب»14، «الگویی برای ملتهای دربند»15و «در اوج قله عزت و شرافت، مشعلدار هدایت نسلهای تشنه»16 است.
حجت الاسلام پناهیان:
ما از اول میدانستیم نمیتوانیم عظمت مقام حضرت زینب(س) را درک کنیم.
ما میدانستیم زینب کبری ـ سلام الله علیهاـ رکن اصلی حماسه عاشورا هستند؛
اما نمیدانستیم حرمش محل تربیت سربازان مقدمهساز ظهور میشود و مظلومیت خانهاش، بیدارکنندۀ میلیونها مؤمن و زمینهساز فرج خواهد شد.
همانطور که حضرت زینب(س) نگذاشت حماسۀ حسینی پایان یابد و موجب استمرار آن در بستر تاریخ شد، آغازگر حماسه ظهور هم شده است.
انشاءالله.
اهداف و آرمانهای یک رویداد هر چه والا تر باشد نتایج آن نیز گرانقدرتر خواهد بود. جریان انقلاب شکوهمند ایران اسلامی نیز از جمله وقایعی بود که با مقاصد الهی و آسمانی اتفاق افتاد. مردان و زنانی که با اقتدا به سالار شهیدان حضرت سیدالشهدا توانستند کاخ چند هزارساله طاغوت و شرک وپلیدی را واژگون سازند و با توجه به توسل به صاحب ومقتدای خود حضرت مهدی (عج) که همیشه نگهدار مسلمانان است، پرچم پرافتخار اسلام ناب محمدی را برفراز ایران برپا کنند.